шоколадово брауни
페이지 정보
본문
Наслади се на този неустоимо какаов сет от 24 класическо брауни мини с ядки – особено подходящ за фестивали по всякакъв повод!
Нашето брауни ще те завладее от раз с изобилието от разтопен на парчета какао, сладкиш брауни грубо нарязани ядки от орехи и нефилтрирана захар Мусковадо.
Специфичният сладък карамелен аромат на какао захарта в комбинация с наситения шоколад и ядките от орехи придават несравнимото наслада на вкуса, а текстурата е хрупкаво-мека, както традицията изисква. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и изобилно шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, потопена в… какао!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Орехи, мусковадо захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо розово. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха червен шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Нашето брауни ще те завладее от раз с изобилието от разтопен на парчета какао, сладкиш брауни грубо нарязани ядки от орехи и нефилтрирана захар Мусковадо.
Специфичният сладък карамелен аромат на какао захарта в комбинация с наситения шоколад и ядките от орехи придават несравнимото наслада на вкуса, а текстурата е хрупкаво-мека, както традицията изисква. Това е сладкишът ни с най-малко брашно и изобилно шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, потопена в… какао!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Орехи, мусковадо захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо розово. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха червен шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието на сладкиша. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
- 이전글Tie Max 24.04.03
- 다음글clozapine rezeptfrei Deutschland Lieferung Kauf von clozaril in Wien, Österreich 24.04.03
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.